nike air jordan mode | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Tiandirkx
Tiandirkx Jun 10
Countrywide Geographic blijft zijn bereik uitbreiden tot buiten een beroemde publicatie en heeft met Vans samengewerkt aan een uitgebreid schoenenassortiment. Een schoenen bestaan uit zes modellen en zijn allemaal versierd met elementen truck de iconische covers truck de publicatie. Afgezien truck het uitdrukken van briljante fotografie van natuur, dieren in het wild hierdoor meer, sieren gedurfde gele hits uit het kenmerkende frame het bovenwerk truck de UltraRange EXO, Slip-On, Era, Authentic, Old Skool en Sk8-Hi. De UltraRange EXO heeft een total print spotlight van een ruimte met een uitzicht dat de aarde hierdoor de heldere stralen truck de verre zon laat zien, terwijl de Slip-On de Groenlandse Pine Island-gletsjer weergeeft. Een hoogtepunt truck het speciale assortiment vans kopen sale will be het tijdperk dat wordt behandeld in de addresses van National Geographic-magazines expire de eerbied van een publicatie voor de natuur onthullen en compleet achieved herhaald gebruik van een herkenbare gele rand.

Herenmodeontwerper Todd Snyder bouwt voort op zijn steeds groter wordende reeks sneakerprojecten hierdoor werkt voor het eerst samen met Converse omkring het iconische Jack Purcell-silhouet te herwerken. Een viering van de gelijknamige badmintonspeler van wereldklasse, het ontwerpethos achter de collectie will be gebaseerd op Jacks brutale houding en waardering voor het leven. 'In een jaren dertig was Aiguille Purcell een Canadese nationale kampioen badminton, maar hij speelde door zijn eigen regels. Deze collectie gaat over het nemen truck zijn rebelse geest  converse online kopen hierdoor old-school court-stijl, en een relevant maken voor een streetstyle-generatie', zegt Todd.

Terwijl Jordan Brand zich voorbereidt op de zomer, krijgen veel van hun klassiekers - waaronder de Atmosphere Jordan 1 - de broodnodige dosis kleur. Hierdoor hoewel oorspronkelijk gepland omkring aan het einde truck de maand uit lo komen, zal de "Light Fusion Red"-kleurstelling van een eerder genoemde silhouet naar verwachting een hele few days eerder aankomen. Hoewel een blokkering zelf misschien aan OG doet denken, zijn de specifieke tinten veel moderner, met het titulaire rood bovenop zijn teenage, oogsteun, aanrecht en enkelflappen. Als aanvulling komen tinten donkergeel aangrenzend aan : met name bovenop een Swoosh en kraag.  air jordan online outlet Verder eronder balanceren witte indifferente kleuren het luidere agreement, passend bij zowel een veters als de tussenzool. Eindelijk, op klassieke wijze, zijn het loopvlak, een Wings-insignes en het tonglabel bijna volledig zwart afgewerkt.

Ondanks een minder lalu positieve ontvangst, blijft Test Brand onvermoeibaar hun lifestyle-runner "perfectioneren". En na een debuut van de Test MA2 biedt de Jumpman nog een ander gloednieuw silhouet: de beknopte naam Air NFH. In ontwerp doet het model vermuten aan het bovengenoemde, achieved een look die, hoewel omvangrijk, zich vergist aan de kant van tijdloos. En met het ontbreken van logo's aan een buitenkant - afgezien truck een klein, nogal onopvallend hang-tag en tonglabel : is het profiel strak gehouden, minimaal in een gebruik van overlappende panelen. Het profiel maakt bijvoorbeeld alleen gebruik van de paar synthetische mallen,  nike air jordan mode schoenen online outlet sales expire elk goed zijn vermengd met de bijpassende suède die het aanrecht, een neus en de oogsteun aankleden. Ten slotte, voor een vleugje kleur, kleurt de mesh-basis helderblauw langs de voorvoet, groen entrance de kraag en oranje over het weefsel truck de hiel.